Vremea schimbarilor prin casa

Publicat pe Actualizat pe

A venit vara si a inceput nebunia curata pentru ca sotul meu doreste sa ne apucam de modificari majore prin tot apartamentul. Nu numai ca isi doreste sa renoveze intreg apartamentul in timp record (pe perioada concediilor de odihna) ci vrea sa schimbam si instalatiile electrice si sanitare din toata casa. Eu i-am spus ca nu e momentul potrivit , ca nu avem timpul si dispozitia necesara acum insa el nu a vrut sa ma asculte si a inceput sa caute de zor meseriasi care sa il ajute sa duca la bun sfarsit toata lucrarea.

Spre surprinderea mea a gasit o echipa disponibila care ne-a promis ca lucrarile vor fi gata la timp. Daca am auzit acest lucru ,mi-am dat si eu acceptul ca lucrarile sa inceapa, am stabilit cu meseriasii care sunt costurile cu manopera si ce materiale de constructii si instalatii sanitare si electrice avem nevoie pentru a putea trece la treaba.

Am preferat sa cumparam noi materialele pentru a le cumpara la un pret mai mic chiar daca acest lucru implica timp si bataie de cap pentru noi.

Din fericire echipa si-a facut treaba la timp iar costurturile finale au fost mult mai mici decat ne-am asteptat asa ca ne-am hotarat sa schimbam si draperiile si perdele din toata casa si sa ne luam si un covor nou pentru living.

A fost o adevarata aventura cu aceste schimbari majore in locuinta insa cand totul s-a terminat si am vazut rezultatul final i-am multumit sotului meu pentru ideea lui stralucita de a ne apuca de modificari. Casa noastra arata acum wow.

apartament-modern-chic-1

Nu ne-am distrat ca altii pe litoral sau la munte , am sacrificat concediul insa toate aceste sacrificii au meritat din plin. Acum avem o casa frumoasa, curata si aranjata cu care ne mandrim si in care ne place sa locuim.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s